← Värmlands att-göra-lista

Värmlands bildgalleri

Jag beslutade mig för att sluta åka på charterresor utomlands och istället lägga pengarna på att lära känna Värmland mera ingående.
Därför startade jag i januari 2015 hemsidan Värmlands bildgalleri, www.värmlandsbilder.se, där jag visar bilder från mina turer i Värmland, så att även omvärlden kan få se hur fint det är att bo och leva i Värmland.  Jag har även hemsidorna årjäng.nu och töcksfors.se

Jag har mycket kvar att se, hela östra Värmland har jag tänkt ta mig an nästa år, så långt min ekonomi tillåter.

Jag startade 2015 och det kommer att pågå i många år – hoppas jag.

Ansvarig part: Lars Brander Töckssfors

Styrkor: Vänern Skog Karlstad Välkomnande och öppet Berättartraditionen

Prioriterat område: Livskvalitet för alla

Status: Pågående